Borçka Acarlar MYO 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

04 Ekim 2017, Çarşamba 169

Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulumuzun 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenciler için düzenlenmiş olan oryantasyon programı Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Muhammed ARDIÇ ve idari/akademik kadromuzun katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimize oryantasyon programı kapsamında okulumuzun akademik sistemi, sosyal, kültürel ve sportif hizmetleri, öğrenci etkinliklerini, fiziksel, akademik ve sosyal yapısını tanıması, yükseköğrenimin olanaklarından etkin olarak yararlanması ve daha kolay kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bir oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.