4. Mezuniyet Töreni ve İsmet ACAR Yükseköğrenim Başarı Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

07 Mayıs 2019, Salı 974

Meslek Yüksekokulumuz 4. Dönem Mezuniyet Töreni ve İsmet Acar Yükseköğrenim Başarı Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Programa Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER, Borçka Belediye Başkan Vekili Nurhan KOÇAL , Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER ile kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, yüksekokul öğretim elemanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan yüksekokul birincisi İnşaat Programı öğrencisi Enes ÖZEN başta ailesi olmak üzere kendilerini yetiştiren bölüm öğretim elemanlarına ve arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ARDIÇ ise törene katılımlarından dolayı ilçe protokolüne, davetlilere, meslektaşlarına, öğrenci ve velilere teşekkürlerini sundu. 4.dönemde mezun olacak öğrencilere başlayacakları yeni hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

Meslek Yüksekokulumuz ve değerli öğrencilerimiz adına hazırlanmış sinevizyon gösterisi ile devam eden programda Borçka Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibi folklor gösterisi düzenledi.

Bölümlerinde derece giren öğrencilere başarı belgeleri ve tam, yarım ve çeyrek altından oluşan ödüllerin takdimi ile devam eden Program kep atma merasimi ile son buldu.

Programı gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı başta İsmet ACAR olmak üzere akademik ve idari personelimize, gönüllü öğrencilerimiz ile kurum ve kişilere şükranlarımızı sunarız.