2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı

03 Mart 2021, Çarşamba 471

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders programı aşağıdaki linkte sunulmuştur. Bu ders programı örgün(yüz yüze) sınıf eğitimine yönelik hazırlanan taslak ders programıdır.

Artvin Çoruh Üniversitesi 24.02.2021 tarihli Senato Kararları gereği derslerin işlenişi pandemi nedeniyle uzaktan senkron (canlı) eğitim şeklinde olacaktır. Canlı dersler üniversitemizin uzaktan eğitim platformundan (uzep.artvin.edu.tr) ve öğretim elemanının ayrıca belirleyeceği diğer uzaktan eğitim platformlarından(google meet, zoom vb.) gerçekleştirilecektir. Canlı dersler güz yarıyılında olduğu gibi uzep.artvin.edu.tr adresinden takip edilecek, farklı platformlardaki uzaktan canlı eğitimlerde öğretim elemanı öğrencilere yönlendirme yapacaktır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders programını görüntülemek için TIKLAYINIZ