Artvin Valisi Yılmaz Doruk Okulumuzu Ziyaret Etti.

13 Aralık 2022, Salı 45

Meslek Yüksekokulumuz’da düzenlenen AFAD Konutları kura çekilişi sonrası Artvin Valisi Yılmaz Doruk öğrencilerimizle sohbet etti.

Artvin Çoruh Üniversitesi Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törene Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Acarlar Meslek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ardıç, AFAD İl Müdürü Kemal Şenlioğlu, davetliler ve hak sahipleri katıldı.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yaptığı konuşmasında, afet öncesi hazırlık, afet anı müdahale ve afet sonrası iyileştirme olmak üzere üç aşamalı bütünleşik bir afet yönetim sisteminin uygulandığı ülkemizin bu noktada çok mesafeler katettiğini belirterek “Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Konutlarımız yeni sahiplerine hayırlı olsun” dedi.