Haberler

İş Sağlığı ve Güvenliği Programınca Çaykur Muratlı Çay Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi.

13 Aralık 2022, Salı 0

Sosyal Hizmetler Programımızca Murgul Huzurevine Teknik Gezi Kapsamında Ziyeret Gerçekleştirildi.

13 Aralık 2022, Salı 0

Artvin Valisi Yılmaz Doruk Okulumuzu Ziyaret Etti.

13 Aralık 2022, Salı 45
Meslek Yüksekokulumuz’da düzenlenen AFAD Konutları kura çekilişi sonrası Artvin Valisi Yılmaz Doruk öğrencilerimizle sohbet etti.

Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu 7. Mezuniyet ve İsmet Acar Yükseköğrenim Başarı Ödülleri Töreni Gerçekleştirildi.

17 Haziran 2022, Cuma 507
Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren mezunlarını ödüllendirdiği 2021-2022 Akademik Mezuniyet ve İsmet Acar Yükseköğrenim Başarı Ödülleri Töreni gerçekleştirildi.

Çocuk Gelişimi Programımızın Düzenlediği “Hikaye Anlatma Teknikleri'' Adlı Seminerde Uzm. Aytaç DİLEK Hocamızı Ağırladık.

09 Haziran 2022, Perşembe 234

Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı Öğrencilerimiz ile Murgul İlçemize Teknik Gezi Yapıldı.

09 Haziran 2022, Perşembe 163
Meslek Yüksekokulumuz Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Programı öğrencileri ile Murgul’da faaliyete geçecek olan Biyoenerji Santraline ve işletmede olan Murgul HES İşletmesine teknik gezi düzenlendi.

Sokak hayvanları için Yüksekokulumuz çalışanlarından mama bağışı yapıldı.

11 Ocak 2022, Salı 174
Meslek Yüksekokulumuz çalışanları tarafından ilçemizde bulunan barınaklarda yaşayan sokak hayvanlarına verilmek üzere mama bağışı yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuzda Tema standı açıldı.

11 Ocak 2022, Salı 150
TEMA tanıtımı ve gönüllülük çalışmaları için TEMA ilçe temsilcisi Öğr. Gör. Nurullah YELBOĞA ve Tema gönüllüsü öğrencilerimiz tarafından okulumuzda TEMA standı açıldı.

Meslek Yüksekokulumuzda 2020-2021 Akademik Mezuniyet ve İsmet Acar Yükseköğrenim Başarı Ödülleri Töreni gerçekleştirildi.

16 Aralık 2021, Perşembe 214
Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren mezunlarını ödüllendirdiği 2020-2021 Akademik Mezuniyet ve İsmet Acar Yükseköğrenim Başarı Ödülleri Töreni gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine Program Bazlı DGS Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi.

30 Kasım 2021, Salı 235
Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine Öğr. Gör. Mehmet Serhat PANCAROĞLU tarafından bölüm bazlı (maliye, mekatronik, elektrik, iş sağlığı, sosyal hizmetler ve çocuk gelişimi) Dikey Geçiş Sınavı rehberlik programı düzenlendi. Her bölümün kendi dinamikleri do